Una conductora ha perdut la vida aquest matí en un accident de trànsit a la C-63 a la Vall d'en Bas.

En l'accident mortal s'hi van vist implicats un cotxe i un camió que han xocat frontalment.

La finada, M.D.F., era veïna d'Olot, tenia 33 anys i nacionalitat espanyola.

Aquesta viatjava en el turisme que ha impactat contra el camió, per causes que els Mossos de Trànsit investiguen.

A lloc hi s'hi han traslladat sis patrulles dels Mossos , tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del SEM.

A causa de l'accident la carretera ha resultat tallada des de poc abans de dos quarts de vuit i fins a dos quarts de dotze del migdia. El sinistre viari ha tingut lloc a la sortida del túnel de Sant Esteve d'en Bas.

Segons informa Trànsit, arran de l'accident hi ha hagut retencions a la zona. Els vehicles que circulaven per la zona han estat desviats per vies alternatives.

8 morts en un mes i mig

Amb aquest accident de trànsit mortal, en les últimes 24 hores han perdut la vida dues persones en accidents de trànsit.

Avui s'ha registrat l'accident de la Vall d'en Bas però ahir, un home va morir ahir a la nit atropellat a l'AP-7 a la Jonquera i se l'està intentant identificar. L'autopista des de l'alliberament dels peatges s'ha convertit en una via molt carregada de trànsit i en conseqüència, hi ha més incidents.

A tota la província, en un mes i mig, la suma de morts a la carretera ja s'ha enfilat fins a les vuit persones. Dues d’elles ho han fet en vies urbanes - a Figueres i Santa Cristina d’Aro- i les

altres sis, a les carreteres de la demarcació. A les vies interurbanes, el gener s’han duplicat els morts respecte a l’any anterior i aquest febrer, també està essent molt negre, ja amb tres morts en accidents de trànsit.

16 morts a les carreteres

Segons les dades provisionals de l'SCT, amb aquesta víctima, ja són 16 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Sis d'ells són de les comarques de Girona.