Els Mossos d’Esquadra han detingut dos lladres per robar productes per valor de 2.000 euros en tres supermercats a Banyoles.

Els dos arrestats són dos homes de 50 i 22 anys a qui s'acusa de ser presumptes autors d’un delicte de furt a establiments comercials de la població.

Els fets es remunten a última hora del matí del dimarts quan agents de la Comissaria de Banyoles que feien un control van aturar un vehicle a la població de Porqueres per identificar als seus ocupants.

Els agents van escorcollar el maleter del turisme on van trobar productes d’alimentació (xocolata, gelats, cafè, tonyina, entre altres) i neteja, dels quals els ocupants no van poder acreditar la seva procedència.

Els Mossos van fer gestions amb diversos supermercats de la zona i al final van poder determinar que tots els productes havien estat sostrets durant el matí del mateix dia en tres establiments comercials diferents.

Als detinguts, segons informa el cos policial, els van intervenir també motxilles utilitzades per facilitar la sostracció dels productes i evitar ser detectats a l’hora de passar per caixa. Els productes, valorats en gairebé 2.000 euros, van ser retornats als respectius supermercats.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents per fets similars, van passar el dia 23 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.