Un home està ingressat en estat greu des de dissabte a l’hospital Josep Trueta de Girona després de rebre una ganivetada a Olot. Els Mossos d’Esquadra per la seva banda busquen el presumpte agressor que va clavar una punyalada a la víctima durant una baralla.

El motiu de l’agressió s’apunta que seria un afer relacionat amb les drogues.

La baralla amb arma blanca va produir-se de matinada al barri de les Tries, a ple carrer. Segons va avançar El Caso, es va produir quan faltaven pocs minuts per les quatre de la matinada al carrer del Mestre Moner.

A ple carrer

Els dos homes es van barallar i un d’ells va treure l’arma blanca. Li va fer una ganivetada a la zona de l’estòmac i va quedar greument ferit. Els Mossos van rebre l’avís dels fets i ràpidament es van desplaçar a la zona així com el SEM. Van trobar-se al ferit ensangonat i l’agressor que ja havia fugit.

El sanitaris del SEM finalment, van decidir traslladar el ferit, en estat greu, fins a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Pel que fa al presumpte agressor, encara no s’ha produït la seva detenció pels fets però els Mossos el tenen identificat i per tant, podria ser qüestió de poc temps que sigui detingut.