Dissabte passat, prop d’un miler de persones van ballar al bell mig d’Olot en la Rua del Carnaval de la ciutat. Després d’un temps aturada, Olot va tornar a engalanar-se de diversió, emoció i màgia amb la participació de quinze colles, 6 de les quals són carrosses. En total, els organitzadors calculen que hi van participar part prop d’un miler de persones.

Paral·lelament, amb la voluntat d’arribar al màxim nombre de ciutadans i ciutadanes, des del CIT van decidir repartir els actes de celebració d’aquesta festivitat al llarg del mes de març. D’aquí que, fins avui dia, ja s’ha portat a terme el concurs i recital de poesia eròtica, la presentació del cartell anunciador del carnaval així com la presentació del rei i la reina d’aquest any. Concretament, el rei és en Manu González, de la colla Els Emmaskarats, i la reina, Manoli López, dels Karnavolots.

Els Almogàvers Garrotxins van vestir de gala per commemorar els seus 25 anys, acompanyant una carrossa amb un gran pastís que coronava el seu gegant, en Clam.