No sé si són els moments actuals, però se m’ajunta el degoteig ple de sentiments de persones amb fil directe a mi i a casa. Fa uns dies vaig fer un escrit dedicat al senyor Quimet Casassas, en el qual vaig esmentar el nom d’una persona ja traspassada, Josep Sin Martel. A les poques hores rebo un correu de la filla del senyor Sin, Eulàlia, que m’agraïa haver recordat el seu pare.

Dilluns miro esqueles i pel cognom Guixeras vaig pensar en el fuster. I veig que la vídua es l’Eulàlia Sin. Li escric un correu i em confirma que el difunt és el seu marit, que havia nascut al número 27 de la Rambla. La mare era cosidora i ensenyava a cosir. Tenia un rètol al balcó que deia «Corte Confección». El matrimoni va tenir dues noies i un noi, el petit, el marit de l’Eulàlia. Li envio a l’Eulàlia una foto per saber si és la seva cunyada, i m’ho confirma: «A més de venir a buscar la llet havia celebrat el casament a casa». Fa uns moments m’escriu de nou l’Eulàlia i em diu «Carme, dues defuncions han unit la meva família a la teva després de 60 anys».

Descansa en Pau, Josep Maria.

ANGLÈS

CLARA PUIG SERVOSA

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Miquel Badosa Martí. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia d’Anglès.

BESALÚ

PERE SURINA COLL

Ha mort als 84 anys. Era solter. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

BLANES

LUIS LÓPEZ TORO

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Montserrat Verdaguer Casellas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Blanes.

PILAR MARTÍN BAHÍ

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Pérez Frigola. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

MERCÈ CONDEMINAS OLLÉ

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Joan Baqués Diví i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. Serà enterrada avui divendres, a les 10 del matí, al cementiri de Castelló d’Empúries.

FIGUERES

ENRIQUE PUJOL BASSOLS

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Cristina Gómez Sancho i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

ANNA PALAGÓS DALMAU

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Josep Pujol Aurich i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.

MARIA ROSA MASO GOSA

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Miquel Girvent Camós i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

DANI GUERRERO BELFIORE

Ha mort als 27 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ ARIAS GONZÁLEZ

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Felisa Expósito Lemus i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARME CLARA GISPERT

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Poch Dalmau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

CARME MUNTADA TORRENT

Ha mort als 95 anys. Era vídua de German Tulsà Rigau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Anglès.

LES PLANES D’HOSTOLES

MERCÈ FERRÉ VAQUÉ

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Jaume Palomeras Cabré. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

OLOT

JOSEP MARIA AULÍ VILA

Ha mort als 72 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 3/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

Mª ENCARNACIÓN ARAMBURO HOSTENCH

Ha mort als 74 anys. Era soltera. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

PERALADA

DENISE JOSEPHINE LATINO

Ha mort als 53 anys. Era casada amb Carmelo Latino i tenia tres fills. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

MARIA COLS CORTINA

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Amadeu Parramon Parramon. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

PEPITA JUANALS SABALLS

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Narcís Dausà Massa i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JAUME DE LLIERCA

ROSA DAVESA VERGÉS

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Martí Torrent Bartrina i tenia dos fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Llierca.