Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment el 9 d’abril, un home de 38 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir en estat etílic. Els agents policials van tenir coneixement que s’havia produït un accident a la carretera C-38, a Sant Pau de Segúries (Ripollès).

 

Concretament, un vehicle havia perdut el control i havia xocat de forma violenta contra cinc pilones de ferro que delimiten la via i la vorera, i també contra una estructura de ferro que s’utilitza per aparcar les bicicletes.

 

Quan els mossos van arribar al lloc van assegurar la zona i van comprovar que el conductor es trobava sota els efectes de l'alcohol, quintuplicant la taxa permesa (1,28 mg/l).

El conductor va ser denunciat penalment com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa.

 

Llavors, els Mossos van descobrir que el mateix conductor també havia donat positiu en un altre control d’alcoholèmia que s’havia realitzat el mateix dia, set hores abans, a la Garrotxa. A Besalú, el conductor va ser aturat en un control i va donar positiu en alcohol amb una taxa de 0,41 mg/l. Per aquest motiu se li va immobilitzar el turisme.

Unes hores més tard, el conductor va poder aixecar la immobilització, ja que va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia. Set hores després es va accidentar al Sant Pau de Segúries.

 

El denunciat haurà de comparèixer davant del jutge quan sigui requerit.