L’Agència Catalana de la Joventut va obrir ahir al migdia les inscripcions a la 28a edició de L’estiu és teu!,que enguany oferirà 1.653 places a les comarques gironines, essent la demarcació catalana on més n’hi haurà.

Amb el reclam Estiu per sempre. Les colònies com sempre han estat, les colònies de la Generalitat són un programa de lleure educatiu adreçat a infants i adolescents de 5 a 16 anys. A través d’una àmplia oferta d’activitats, s’ofereixen estades de fins a deu dies en catorze albergs de la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya: Banyoles, Cabrera de Mar, Canyamars, Coma-ruga, Deltebre, La Molina, l’Escala, L’Espluga de Francolí, Móra la Nova, Núria, Planoles, Tremp, la Vall d’en Bas i Vic.

Catorze tipologies per triar

Les catorze tipologies d’estades a escollir són: música (quatre estils, 25 instruments a triar i un torn en anglès), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (bàsquet, handbol o poliesportives), multiesportives (31 modalitats), combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, ciència i enginy, circ, cinema, excursionisme, dansa i emocions, fotografia i imatge, art i creativitat i natura.

En total, s’ofertaran 4.123 places a tot Catalunya, 1.588 més que l’estiu passat, que estaran a càrrec de més de 600 monitors i monitores. Aquestes places es repartiran en un total de 65 torns al llarg de l’estiu.