Els Bombers s'han hagut d'activar per un nou incendi a l'empresa Resol de Les Preses.

Un grup de treballadors estava fent un curs de formació en una sala de la companyia i han vist com començava a sortir-hi fum.

Arran d'això s'han desallotjat els treballadors i no s'han hagut de lamentar ferits.

Els Bombers han activat dues dotacions cap a tres quarts de nou del matí i en arribar ja s'han trobat el foc apagat.

Els mateixos treballadors amb l'ús d'un extintor l'han apagat, segons els Bombers. El foc ha afectat un calefactor que hi havia a la sala.

Els Bombers han revisat aquest foc a la zona d'oficines i s'ha donat per extingit.

Aquest foc ha tingut lloc a l'empresa Resines Olot (Resol) que està situada a tocar la C-152, a l'altura del punt quilomètric 46.

Una empresa que va viure un aparatós incendi fa dues setmanes -l'11 d'abril-, que va calcinar bona part de les cadires i gandules del magatzem exterior, que està ubicat al pati.

Incendi fortuït

Els Mossos d’Esquadra consideren que aquest incendi de l'11 d'abril va ser fortuït. Així ho han conclòs els agents d’investigació de la comissaria d’Olot en el seu atestat. Així doncs, es descarta qualsevol intencionalitat, asseguren des de Mossos.

Aquest incendi en el polígon industrial de Les Preses va posar en alerta gairebé tota la comarca de la Garrotxa, ja que la forta fumera que va generar es veia des de molts punts de la comarca. Va afectar part del material que tenia l’empresa Resol emmagatzemat en el pati, bàsicament cadires i tombones de jardí. El foc es va controlar a la tarda i fins i tot va obligar a tallar la carretera C-152 que connecta Les Preses amb la ciutat d’Olot.

Vídeo: Espectacular incendi al pati d'una empresa del polígon de Les Preses

Vídeo: Espectacular incendi al pati d'una empresa del polígon de Les Preses Anti-Radars Garrotxa