BLANES

AURELIA GÓMEZ PÉREZ

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Narcís Brillas Cruz. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BANYOLES

MIQUEL VILÀ PUIGVERT

«Miquel de Can Magrill»

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Roser Brugué Vilalta. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’esqlésia parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BÀSCARA

DANIEL TERRADES BALLADA

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Angelina Pau Prim i tenia una filla. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Bàscara.

GIRONA

JOAN FERRÉS PLANELLA

Ha mort als 51 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

MARIA CARMEN GARCÍA PAZ

Ha mort als 95 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 6 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

MONTSERRAT MIQUEL MORATÓ

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Climent Quintana. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

RAFAELA DIÉGUEZ POLO

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Campoy Riquelme. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

DOMINIQUE FLOQUET

CARTIER-BRESSON

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Assumpció Pladeveya Puigdemont i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal.

PONT DE MOLINS

ENRIQUETA FRAGUELL BAROLÉS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Vicenç Abulí Cristina. Residia a Pont de Molins. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Pont de Molins.

SALT

PERE HERVAS NAVARRO

Ha mort als 73 anys. Era vidu de Carme Redondo Escamilla. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

DOLORES RUIZ ESCOBAR

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Joaquin Morales Hueso. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 1/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JOAQUIMA COLOMER MASCORT

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Jordi Rabell Rigau i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JOAN DE LES ABADESSES

DOLORS BAGES PICOLA

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Ramon Magenti Bosch i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan de les Abadesses.

TORDERA

MARÍA MARTÍNEZ ALCARAZ

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Tomàs Clarés Ruiz. Residia a Tordera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.