Banyoles acollirà, del 27 de maig al 6 de juny, la segona edició de l’È bo, È mel, una iniciativa que vol posar en valor la gastronomia banyolina i el patrimoni cultural de la localitat.

L’È bo, È mel comptarà amb la participació de 16 restauradors que, dins de la segona edició de la Setmana Gastronòmica, prepararan plats amb productes singulars de Km0 com el nap, el fesolet, la poma del ciri, la carbassa o l’all, i els oferiran als respectius establiments perquè el públic els pugui degustar.

Paral·lelament, una desena d’artistes banyolins oferiran les seves propostes culturals a les terrasses dels diferents establiments que participen en la campanya, amb concerts, actuacions de màgia o monòlegs.

Un muntatge a les pesqueres

A més, del 3 al 6 de juny se celebrarà la 44a Exposició de Flors de Banyoles, que es desplegarà en diversos espais de la ciutat. En concret, hi haurà muntatges al Monestir, la plaça Major i Cal Moliner, la plaça dels Països Catalans, la plaça de la Font, l’església de la Sagrada Família i el Casal Cívic-El Travertí. A més, aquest any es decoraran les pesqueres de l’estany amb creacions a càrrec dels centres educatius.