Els Mossos d'Esquadra busquen quatre encaputxats que aquest dilluns a la matinada van assaltar una casa a Banyoles. Els lladres, que parlaven amb accent de l'Europa de l'Est, van amenaçar el matrimoni i els dos fills amb una arma de foc per obligar-los a entregar els objectes de valor que tenien dins l'habitatge. Es van emportar més de 30.000 euros en efectiu, diverses joies i armes de la família. Després, es van fer fonedissos aprofitant la foscor de la nit sense deixar rastre. L'habitatge està situat a la zona del puig de Sant Martirià. Els Mossos han obert una investigació i treballen per identificar i localitzar els assaltants.

L'assalt violent a la casa de Banyoles va tenir lloc la nit de diumenge a dilluns. L'habitatge està situat a la zona del Puig de Sant Martirià. Els quatre lladres van entrar a la casa de matinada, segurament aprofitant una de les obertures d'accés a l'habitatge. Els assaltants, que portaven roba fosca i guants, portaven una arma de foc amb la qual van amenaçar el matrimoni i els dos fills. A més, durant el robatori, també els van lligar a l'interior de l'habitatge. Els lladres, que segons les víctimes parlaven amb accent de l'Europa de l'Est, van obligar el pare a obrir-los la caixa forta i van anar recorrent les diferents estances buscant objectes de valor.

Diners, joies i armes

De l'habitatge, els assaltants se'n van endur més de 30.000 euros en efectiu, diverses joies i armes que hi havia a la casa. Després, els lladres van desaparèixer aprofitant que era negra nit i intentant eliminar rastres. La mateixa família va ser qui va alertar els serveis d'emergències cap a les quatre de la matinada, poc després que els encaputxats marxessin de l'habitatge. Els Mossos d'Esquadra van alertar les patrulles que feien controls a les carreteres properes per si localitzaven un cotxe sospitós. Els lladres, però, s'havien fet fonedissos. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec del cas i treballa per localitzar els quatre lladres. De moment, però, no ha transcendit que hi hagi detencions.