La ciutat de Banyoles ha tingut una matinada moguda. En poc menys d'una hora s'han produït almenys tres incendis de contenidors i un quart, de papereres.

Els incendis han tingut lloc davant l'escola Pla de l'Ametller, el carrer de les Rotes, el de la Sardana i davant del pavelló de la Draga.

Els Bombers han actuat per sufocar les flames i en un dels carrers, el de les Rotes a banda de cremar tres containers, també s'ha vist afectat un vehicle. Segons el cos d'emergències, l'afectació sobretot ha estat a la part davantera.

Els incendis, que tot indica que són intencionats, s'han produït entre les 5:25 hores i les 6:15 hores.

En el primer han cremat dos contenidors situats a la zona de l'Escola Pla de l'Ametller; en el segon cas, situat al carrer de les Rotes -l'avís és de les sis del matí- les flames n'han afectat tres i també un vehicle ha patit les conseqüències de l'alta temperatura a la part davantera.

Al carrer de la Sardana, els Bombers han rebut l'avís a un quart de set i aquí han patit les conseqüències del foc fins a quatre containers. Finalment pels volts de tres quarts de set, també s'han mobilitzat per un altre incendi de contenidors perquè hi havia algunes papereres afectades.

La Policia Local també s'ha desplaçat en els incendis i ha obert una investigació per aclarir qui hi ha al darrere.