Guils de Cerdanya té una nova agrupació. El passat 30 de maig es va constituir formalment Puigpedrós, Associació cultural i esportiva del Municipi de Guils de Cerdanya, que ha tingut una «bona acollida entre la gent del municipi», segons detallen en una nota de premsa. «Som una entitat sense ànim de lucre, legalment constituïda, i que té entre els seus objectius el de promoure activitats culturals, artístiques, esportives i lúdiques», relata el comunicat.

Es tracta d’un grup que, fins al moment, ha organitzat la recollida de la flama del Canigó, la revetlla de St. Joan, una sortida per a descobrir ocells, una sortida en BTT/e-bike, un concurs a Instagram de fotografies del municipi, una excursió al Puigpedrós, un curset de sardanes i la presentació del llibre de Marc Pinsach, entre altres activitats. Totes han estat gratuïtes i obertes a tothom.

«Els nostres recursos són limitats», afegeix el comunicat. Segons diuen, van demanar reunió per presentar-los l’associació i establir les bases d’una col·laboració mitjançant una instància presentada el 4 de juliol i avui dia encara no tenen resposta.