Els Mossos d'Esquadra han detingut a Bescanó un home per robar uns 5.000 litres de gasoil en dues nits en una mateixa empresa de Cornellà del Terri.

Quan el van localitzar, van trobar-lo amb el vehicle que portava per cometre els robatoris i que duia enganxat un remolc amb uns cables metàl·lics.

L'arrest ha anat a càrrec dels agents de la Unitat d’Investigació de la Comissaria de Girona i el detingut és un home de 42 anys a qui acusen de ser presumpte autor de dos robatoris amb força.

La investigació policial va començar a finals d’agost quan els Mossos van tenir coneixement que en una mateixa empresa de Cornellà de Terri havien patit dues sostraccions de gasoil.

Els fets van tenir lloc les matinades dels dies 21 i 25 d’agost i van quedar enregistrats en les càmeres de videovigilància del negoci.

Els investigadors van poder constatar que la nit abans del primer robatori, els autors havien deixat amagats bidons buits dins del recinte exterior de l’empresa. Per portar a terme el robatori van accedir tallant la tanca perimetral i van sostreure el gasoil dels vehicles. Els policies també van poder determinar que el lladre per cometre el robatori utilitzava un turisme que portava enganxat un remolc amb uns cables metàl·lics. En les dues nits van sostreure uns 5.000 litres de gasoil.   

Mal aparcat

La investigació va concloure amb la detenció de l’home arran d’una identificació feta per una patrulla de seguretat ciutadana, a primera hora del matí del dia 6 de setembre quan van localitzar a l’home dins del vehicle amb el remolc enganxat mal estacionat en un carrer de Bescanó.

El detingut, a qui li consta nombrosos antecedents policials, van passar el dia 6 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.