Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres 7 de setembre a Les Preses un home de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte de furt.

Els fets van tenir lloc el mateix dimecres al migdia, quan els agents van saber que s'havien sostret cinc bicicletes que estaven lligades amb un cadenat a l'exterior d'un restaurant de Les Preses. Els propietaris les havien deixat correctament lligades i estacionades mentre eren dins de l'establiment, i quan van sortir les bicicletes ja no hi eren i el cadenat estava trencat a terra.

Arran dels fets, es va muntar un dispositiu policial a la zona que va permetre localitzar i detenir el sospitós, poc després, en un descampat de la mateixa població. Els Mossos van aconseguir recuperar les cinc bicicletes que havia amagat en uns matolls. El valor de tots els vehicles ascendeix a 16.000 euros, ja que dels cinc vehicles, quatre son elèctrics.

El detingut, que té antecedents, ha passat avui a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar la seva lliberta amb càrrecs.