Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor d'un vehicle que circulava per l'AP-7, al seu pas per Sant Julià de Ramis, a 248 km/h en un tram limitat a 120. A més, conduïa sota els efectes de l'alcohol.

Els fets han passat aquest dimecres durant un patrullatge policial preventiu per l’AP-7. Pels volts de les dues de la matinada els mossos han detectat un turisme que circulava a 248 km/h, en un tram limitat a 120 km/h.

Circulava begut i a 248 km/h per l'AP-7 a Sant Julià de Ramis Mossos d'Esquadra

Els agents han pogut aturar el vehicle a la sortida nou de la via, al terme municipal de Maçanet de la Selva. En notificar-li la denúncia de velocitat, els agents han vist que el conductor presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. En fer-li la prova d’alcoholèmia ha donat un resultat positiu de 0,41 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.

 

Per aquest motiu, els mossos han detingut al conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit. L'arrestat ha passat a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, qui ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.