Més de 10.000 empleats, familiars i clients de CaixaBank i les seves filials, amb la col·laboració activa de Voluntaris CaixaBank, han participat en la setmana més solidària de l'any organitzada per l'entitat per fomentar el voluntariat en favor d'iniciatives solidàries. A Girona han sigut 280 els voluntaris que s’han sumat a l’iniciativa de CaixaBank, que han sumat un total de 825 hores de voluntariat.

La Setmana Social, després de dos anys sense poder celebrar-se de manera presencial a causa de la pandèmia, ha superat les expectatives de participació que preveia l'entitat. En total, s'han organitzat més de 2.000 activitats de voluntariat distribuïdes per tot Espanya, del 15 al 23 d'octubre. A Girona, la Setmana Social ha desplegat una programació de 50 activitats.

Aquesta nova edició de la Setmana Social s'ha desenvolupat sota el lema 'Tots Compten Amb TU', i ha comptat amb el suport de prop de 1.000 entitats socials que han ajudat que les activitats de voluntariat arribin a totes les províncies del territori. 

Les accions que s'han dut a a contemplen un ampli ventall de tipologies, des de sensibilització i acció a favor del mediambient, discapacitat, pobresa infantil, gent gran, educació o immigració.