El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, va visitar dijous el nou projecte residencial que impulsa la Fundació Mas Casadevall. El centre s’ubicarà a Cornellà del Terri i atendrà persones amb trastorn de l’espectre autista (TEA).

El Departament està fent tasques d’acompanyament i d’assessorament a l’entitat per a fer realitat la posada en marxa d’aquest nou servei. Durant la visita, el conseller va anunciar la voluntat de revisar i actualitzar el pla d’atenció integral a les persones amb trastorns de l’espectre autista i a les seves famílies. «Un pla de l’any 2012 que actualment resulta absolutament insuficient», va sentenciar Campuzano.

L’any passat, el Departament de Drets Socials va destinar 1,48 milions d’euros al finançament de les 30 places residencials que l’entitat té als centres de Serinyà i Banyoles, així com de les 8 places de servei de teràpia ocupacional que ofereix a Mas Casadevall. D’altra banda, enguany l’entitat també ha rebut més de 25.000 euros pel projecte TEAcompanyem, una iniciativa que ofereix suport per a millorar la qualitat de vida i la inclusió de les persones amb TEA a través de la intervenció terapèutica, activitats de lleure, formació i sensibilització.