La psicòloga especialista en violència masclista i professora de la Universitat de Girona (UdG), Alba Alfageme, obrirà el 17 de novembre a l’institut Josep Brugulat la 13a edició del programa ‘Eduquem en família’. El projecte vol compartir experiències de formació i sensibilització sobre educació i està impulsat per les AFEs dels centres educatius de Banyoles, amb el suport del Servei d’Educació de l’Ajuntament.

La propera parada serà el 23 de febrer a l’escola Baldiri Reixac, on la psicopedagoga Anna Serra reflexionarà sobre com educar «quan els adults tenen pensaments divergents». Al març, amb epicentre a l’institut Pla de l’Estany, el programa se centrarà en els trastorns de conducta alimentària a partir de diversos testimonis, incorporant també la veu de la família i els professionals.

La darrera xerrada anirà a càrrec de l’emprenedora especialitzada en educació i comunicació a través del joc, Imma Marín. L’activitat, que es farà el 4 de maig a l’escola Camins, està vinculada a la jornada ‘Juguem!’, que se celebrarà el 6 de maig a la plaça Major. Enguany, a més, l’Aula de Teatre col·laborarà en la difusió de les activitats.