Un camió carregat de taronges bolca a l’AP-7 i complica l’operació sortida

El camioner surt il·lès de l’accident

Cues quilomètriques a l’AP-7, ahir, al seu pas per Sant Celoni. | ACN

Cues quilomètriques a l’AP-7, ahir, al seu pas per Sant Celoni. | ACN / ACN/DdG. Girona

ACN/DdG. Girona

Un camió carregat de taronges va bolcar a les quatre de la matinada a l’AP-7, a l’alçada de Sant Celoni, i ahir va obligar a tallar completament l’autopista durant quatre hores en sentit Girona.

Al llarg del matí, l’incident va provocar cues de fins a setze quilòmetres. La circulació es va normalitzar a dos quarts de quatre de la tarda, després de retirar totalment el camió de grans dimensions i la càrrega de taronges que havia quedat escampada per l’autopista. Segons el Servei Català de Trànsit, es va començar a retirar el vehicle i la càrrega poc després de les vuit del matí i es va obrir un dels carrils de la via, però els treballs es van allargar durant hores.

L’incident va provocar cues al punt afectat des de primera hora del matí en plena operació sortida del pont de la Constitució, amb una acumulació de fins a sis quilòmetres de retenció a les deu del matí. De retruc, l’incident també va provocar cues quilomètriques a la C-35, també a l’alçada de Sant Celoni.

En declaracions a RAC1, el director del Servei Català del Trànsit, Ramon Lamiel, va assenyalar que el camioner va sortir il·lès de l’accident.

En total es preveuen 470.000 desplaçaments des de l’àrea metropolitana de Barcelona per l’inici del pont de la Puríssima i els Mossos han posat en marxa un operatiu especial que durarà fins al dia 11 de desembre. Segons dades de Trànsit, 423.000 vehicles van sortir de l’àrea metropolitana de Barcelona entre el divendres i la tarda d’ahir. La xifra representa el 90% del previst per a l’operació sortida del pont llarg de la Puríssima.

Subscriu-te per seguir llegint