Banyoles es repta a fer mil voltes a l'Estany per la salut cardiovascular

Una trentena d’entitats esportives, socials i culturals organitzaran diferents activitats per recaptar fons per la Marató de TV3

Banyoles presenta els actes en suport a la Marató de TV3 dedicada a les malalties cardiovasculars.

Banyoles presenta els actes en suport a la Marató de TV3 dedicada a les malalties cardiovasculars. / DdG

DdG

L’Ajuntament de Banyoles, amb el suport de diferents entitats esportives, socials i culturals de la ciutat, s’ha marcat com a repte fer mil voltes a l’Estany aquest diumenge per col·laborar amb La Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties que afecten el sistema circulatori -les artèries i les venes- del nostre cos.

Les activitats es faran aquest diumenge entre les 9 del matí i les 2 del migdia. La regidora de Benestar Social, Ester Busquets, explica que «una de les activitats que més fem els banyolins i banyolines és fer la volta a l’Estany i per aquest diumenge ens hem plantejat el repte de fer entre tots i totes 1.000 voltes». Per a fer-ho, les persones participants hauran de comprar un dorsal solidari i els diners que es recullin es destinaran a La Marató de TV3. Els dorsals es podran comprar el mateix diumenge o bé a través dels clubs esportius participants en les activitats.

A més, i per dinamitzar la jornada, de les 9 a les 11 del matí es faran activitats esportives dirigides a càrrec de l’Institut d’Educació Secundària Pere Alsius, el Gimnàs Triops i la Fundació Estany. A partir de les 11 del matí, hi haurà actuacions musicals i de dansa amb Afro Jembé, el Cor Kumbalawe, la Coral Veus de l’Estany, l’Esbart Dansaire Fontcoberta, l’Escola de Ballet Clàssic Concepció Gratacós i l’Escola Municipal de Música. 

Totes les activitats i també la dinamització de la matinal de voltes a l’Estany es faran a l’esplanada entre els Banys Vells i el Club Natació Banyoles.