El programa #PlensDeVida arriba a Palau-saverdera i a Sant Julià i Bonmatí

Caixabank engega una iniciativa per fomentar l’envelliment actiu i la socialització de la gent gran

DdG. Girona

Caixabank ha engegat aquesta tardor el nou programa #PlensdeVida, destinat a fomentar l’envelliment actiu i la socialització de la gent gran, especialment en pobles petits, amb poca o nul·la oferta d’activitats per a aquest col·lectiu. A Girona, el programa es desenvoluparà als municipis de Sant Julià de Llor i Bonmatí i Palau Saverdera.

En el marc del programa #PlensdeVida, i en col·laboració amb l’Ajuntament de cada municipi s’organitzaran els propers mesos diferents activitats de lleure per a la gent gran. Les activitats han estat escollides de forma coordinada amb cadascun dels consistoris, i posen focus en àmbits com la salut i la qualitat de vida, l’exercici físic o la formació i la cultura. El programa vol optimitzar les oportunitats de benestar físic, mental, emocional i social de les persones grans, amb l’objectiu d’ampliar l’esperança de vida saludable, la productivitat i la qualitat de vida a la vellesa. En global s’ofereixen els següents tallers: Ioga i relaxació, Cos i moviment conscient, Memòria: compensem els dèficit, L’art de cuidar el nostre cos, Escriptura creativa, Plantes remeieres, Viatjar a través dels llibres, Manualitats i tècniques artesanals, Educació postural i estiraments, Gimnàstica dolça, i Activa el cos.

Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, destaca que «el programa vol promocionar un envelliment actiu i saludable de la gent gran» i recorda que «els clients sènior són un col·lectiu prioritari per a l’entitat».