La Generalitat, la Diputació i quinze ajuntaments creen la taula per impulsar l'aeroport de Girona

El nou organisme començarà a funcionar a partir del gener

ACN

La Generalitat, la Diputació de Girona i quinze ajuntaments de la demarcació i l'Alt Maresme formaran la taula estratègica que ha d'impulsar l'aeroport de Girona. Aquest dimarts han tancat l'acord per crear la taula i es preveu que comenci a treballar a partir del gener, una vegada els ajuntaments i administracions que en formin part aprovin els convenis i les aportacions econòmiques estipulades. En total es gestionaran gairebé dos milions d'euros. S'invertiran en campanyes per reimpulsar l'aeroport, sobretot més enllà dels mesos d'estiu. De tota manera, la delegada del Govern, Laia Cañigueral, ha insistit que la taula vol crear "un model de governança transversal" que vagi teixint les estratègies de promoció conjuntament.

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, explica la creació de la taula estratègica per reimpulsar l'aeroport de Girona.

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, explica la creació de la taula estratègica per reimpulsar l'aeroport de Girona. / Aleix Freixas - ACN