Jet2 i Transavia mantindran les mateixes rutes des de Girona

La britànica operarà vuit rutes des de Vilobí, mentre que l’holandesa continuarà amb les dues que ja tenia

Un vol de Transavia,  a la pista de l’aeroport de Girona. | DAVID APARICIO

Un vol de Transavia, a la pista de l’aeroport de Girona. | DAVID APARICIO / L.F.G. Girona

L.F.G.

Tot i que encara queden alguns mesos, les aerolínies ja han posat a la venda els seus bitllets de cara a la temporada d’estiu. I, més enllà de Ryanair, la britànica Jet2 i l’holandesa Transavia tenen previst mantenir les seves connexions de cara a les properes vacances.

Jet2, juntament amb Ryanair, és una de les encarregades que el mercat britànic sigui el més important a l’aeroport de Girona-Costa Brava. Després d’un parell d’anys sense connexions a causa de la pandèmia i el Brexit, Jet2 ha tornat a operar aquest darrer estiu des de Vilobí. Els seus resultats han estat satisfactoris, de manera que, per a l’estiu vinent, ja ha posat a la venda els bitllets per a les mateixes destinacions que tenia fins ara, totes al Regne Unit. Es tracta de Birmingham, Bristol, East Midlands, Galsgow, Leeds-Bradford, Londres-Stansted, Manchester i Newcastle. Tots aquests vols es reprendran a partir del mes de maig.

Connexió Girona-Holanda

Pel que fa a Transavia, es tracta d’una companyia holandesa que va mantenir una forta aposta per Girona malgrat la pandèmia, i que en els darrers anys ha anat guanyant un pes específic a l’aeroport. En aquest cas, ofereix connexions amb Amsterdam i Rotterdam, i està previst que les torni a reprendre a partir de mitjans del mes d’abril, coincidint amb l’arribada del bon temps.

Aquestes dues aerolínies se sumen, òbviament, a Ryanair, que és la que més vols ofereix des de Girona. Tot i que ara a l’hivern només n’opera quatre, la companyia irlandesa ja té a la venda bitllets per a 29 destinacions.