Olot recupera les Jornades de Delegats

Enguany hi han participat prop de 200 representants d’alumnes des de 1r d’ESO fins a estudis postobligatoris

Presentació de les Jornades de Delegats. | AJUNTAMENT D’OLOT

Presentació de les Jornades de Delegats. | AJUNTAMENT D’OLOT / ddg. olot

ddg. olot

Olot ha recuperat enguany les Jornades de Delegats després de dos anys d’aturada per la pandèmia. Dimecres prop de 200 representants d’alumnes es van agrupar al Casal Marià. Aquesta matinal té l’objectiu de potenciar els lideratges, el treball en equip, les capacitats personals, l’autoconeixement i la gestió emocional. Enguany les jornades han arribat a la 22a edició i compten amb 197 delegats de la comarca de la Garrotxa.

La finalitat és que els alumnes de 1r a 3r d’ESO aprenguin a millorar la seva comunicació, el seu llenguatge corporal i la gestió de les seves emocions. Pel que fa als delegats de 4t d’ESO i estudis postobligatoris descobriran tècniques per millorar l’oratòria, defensar el seu punt de vista i captar l’interès del públic. Tot plegat reforçant el treball en equip.

La Jornada de Delegats a Olot va arrencar el 1999 a través de la Comissió d’Alumnes de Secundària del Consell Escolar Municipal i l’Ideal.

Durant més de dues dècades, les jornades han permès formar l’alumnat de secundària i estudis postobligatoris de la ciutat dotant-los d’eines per potenciar les seves aptituds i actituds.