Detingut per provocar danys a dos masos i a una marquesina de bus a Sant Aniol de Finestres

La policia també acusa l'home de temptativa de robatori en una tercera masia

Els Mossos en una imatge d'arxiu.

Els Mossos en una imatge d'arxiu. / DdG

ACN

Un home de 27 anys ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra aquest dijous 26 de gener com a presumpte autor d'un delicte de danys i un delicte de robatori amb força a Sant Aniol de Finestres. La detenció va tenir lloc a Sant Esteve de Llémena, nucli pertanyent a Sant Aniol, al vespre. Els Mossos van rebre un avís segons el qual a l'exterior d'un establiment del carrer Sant Esteve hi havia un jove exaltat. Segons la policia, era el mateix jove que dies abans havia provocat danys a la marquesina de l'aturada de busos de la Generalitat i a dos masos de la població. Els danys als masos estan valorats en més de mil euros, i els de la marquesina estan pendents de valoració. Els Mossos es van adreçar a l'indret i van detenir l'individu.

Segons el relat policial, en el moment de la detenció l'home duia un matxet enfundat en un cenyidor. A banda, també se li atribueix haver forçat l'accés a un tercer mas per entrar a robar.

El detingut, amb múltiples antecedents per fets similars, ha passat aquest divendres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d'Olot.