Joan Manel Cadenas serà l'alcaldable de Junts per Catalunya a Sant Julià de Ramis i Medinyà

El candidat anima als veïns "descontents amb la inactivitat i decisions del actual consistori a apujar-se al carro"

El candidat per Sant Julià de Ramis i Medinyà.

El candidat per Sant Julià de Ramis i Medinyà. / Junts per Catalunya

Redacció

Joan Manel Cadenas i Armentia serà el candidat a les properes eleccions municipals per Junts a Sant Julià de Ramis i Medinyà.

El nou alcaldable de Sant Julià de Ramis i Medinyà ha remarcat que "compto amb la il·lusió, l'energia i capacitat de ser el proper alcalde de Sant Julià de Ramis i Medinyà" i ha afegit que "pren el repte i la responsabilitat sumar més persones a l'equip amb el desig de fer créixer i treballar junts per Sant Julià i Medinyà". També, interpel·la i anima a totes aquelles persones del municipi descontentes amb la inactivitat i decisions del actual consistori a apujar-se al carro de Junts. "El dia 28 de maig toca aconseguir el canvi per millorar el futur del municipi", ha afegit.

Joan Manel Cadenas, nascut al 1963 és Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment, és el Conseller Delegat d'una PIME fundada fa 90 anys a Catalunya, a mes de ser perit judicial i professor de la UPC. Es especialista en gestió i en implementar processos de millora en les organitzacions. Porta mes de vint anys en càrrecs directius i de gestió, liderant i dirigint empreses dels sectors de la construcció i de l'industria. Ha treballat i viscut entre altres a Kuwait, Qatar i Turquia. Resideix al municipi des de fa més de quinze anys, al barri del Golf Girona.