Restablerta la circulació de la línia d’alta velocitat entre Barcelona i Figueres

Als viatgers afectats se’ls hi reintegrarà la totalitat de l'import

Alguns passatgers baixen a l'estació de l'AVE per saber quines alternatives hi ha per viatjar a causa de la incidència en la línia d'alta velocitat.

Alguns passatgers baixen a l'estació de l'AVE per saber quines alternatives hi ha per viatjar a causa de la incidència en la línia d'alta velocitat. / Aleix Freixas/ACN

DdG

Després gairebé una jornada sencera d'incidències a la línia del TAV que connecta Barcelona – Girona – Figueres Vilafat, el servei s'ha restablert al voltant de les sis de la tarda de dimarts. S'ha pogut restablir la circulació un cop els tècnics d'Adif han reparat l'avaria que afectava les instal·lacions al túnel de Sants. La incidència ha afectat centenars d'usuaris de Figueres i Girona.

El tren detingut aquest matí s’ha apartat a Can Tunis al migdia, al voltant de les 14.30h.

Durant la incidència, Renfe ha encaminat als viatgers als serveis Regionals de Rodalies de la línia R11 i ha ofert serveis alternatius per carretera. A més, des de Renfe diuen haver informat els viatgers a través dels seus canals de comunicació i atenció al client, tot i que l'avaria ha despertat indignació i resignació entre els usuaris i alguns s'han queixat de la manca d’informació.

Renfe s'ha compromès a retornar el 50% de l'import per un retard superior als 15 minuts i el 100% de reintegrament en cas de més de mitja hora de retard.