Dos motoristes ferits a Santa Pau i Lloret després de xocar amb animals

Un d'ells ha col·lidit amb un senglar i l'altre, amb un cabirol

Eva Batlle

Eva Batlle

Dos motoristes han resultat ferits a Santa Pau i Lloret de Mar després de xocar amb animals. Un d'ells ha col·lidit amb un senglar i l'altre, amb un cabirol.

El primer dels accidents ha tingut lloc a Lloret de Mar. En aquest cas, un motorista ha xocat contra un senglar a l'altura del quilòmetre 8,8 quan circulava per la GI-682. Això ha succeït cap a dos quarts de sis de la matinada, i l'home, de 46 anys.

Ha resultat ferit de poca gravetat arran del xoc i la caiguda per la irrupció de l'animal, segons el Servei Català de Trànsit. A lloc hi han treballat els Mossos de Trànsit, SEM i Bombers. El SEM ha enviat dues ambulàncies al punt de l'accident i ha evacuat el ferit a l'hospital de Blanes en estat de poca gravetat.

Pel que fa a l'altre sinistre viari, la motorista ha xocat amb un cabirol a Santa Pau a la GI-524 cap a tres quarts de sis. La dona, de 28 anys, també ha resultat ferida de poca gravetat i el SEM l'ha evacuada a l'hospital comarcal d'Olot. Aquesta presentava un cop al genoll i al turmell. Com en l'altre sinistre els Mossos de Trànsit, SEM i Bombers han treballat en les tasques de l'accident.