Mor un motorista de 75 anys en un xoc frontal amb un cotxe a Sant Joan les Abadesses

Ja són cinc les víctimes mortals d'accidents de trànsit a les carreteres gironines des de principis d'any

Eva Batlle

Eva Batlle

Un motorista ha mort en un accident de trànsit a Sant Joan de les Abadesses. La víctima és un veí de Figueres, F. P. D., de 75 anys. 

El sinistre viari s'ha produït a la GI-521 pels volts de dos quarts d'una del migdia i s'hi han vist involucrats la motocicleta i un cotxe. Ambdós vehicles han xocat frontalment.

Arran dels fets s'han activat diverses tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers i dues ambulàncies i l'helicòpter del SEM,.

Els sanitaris han intentat remuntar la víctima però finalment, no ha estat possible salvar-li la vida.

Ha mort al lloc dels fets, quan els sanitaris es disposaven a traslladar-lo en l'helicòpter medicalitzat del SEM cap a l'hospital Josep Trueta.

Els Mossos de Trànsit per la seva banda investiguen les causes de l'accident mortal.

Arran del succés, els Mossos han donat pas alternatiu a la via, la GI-521 que uneix el Ripollès amb la Garrotxa. Una via que retornat a la normalitat al poc després de les dues de la tarda.

Cinc morts

Amb aquesta ja són cinc les persones mortes en accident de trànsit a les carreteres gironines -vies inteurbanes- des de principis d'any a la província de Girona.

L'última víctima havia perdut la vida en un sinistre viari a Fogars de la Selva. Va ser el dia 4 de març i com en el cas d'avui, un motorista de 38 anys va morir després de xocar amb un cotxe a la C-35.

A Catalunya ja són 34 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana, segons informen des del Servei Català de Trànsit.