Més d'un centenar de persones participen en una caminada solidària a Banyoles

A l'activitat han col·laborat diferents entitats socials de Girona acompanyats per voluntaris de CaixaBank

Trobada de Voluntaris de CaixaBank per fer la volta a l’Estany de Banyoles.

Trobada de Voluntaris de CaixaBank per fer la volta a l’Estany de Banyoles. / CaixaBank

Redacció

Més d'un centenar de persones han participat aquest dimecres a la tarda en una caminada solidària a Banyoles acompanyant a usuaris d'entitats socials gironines, una de les activitats que s'emmarquen al "Mes Social" de CaixaBank organitzat per l'entitat per oferir als seus empleats, familiars i clients la possibilitat de fer diferents activitats de voluntariat.

A la caminada han participat usuaris de la residència La Solana, Sagrat Cor, El Vellet, La Llar, Teresa Jornet Asil Banyoles i la Bella Tardor, i aquests han estat acompanyats pels voluntaris de CaixaBank, tot fent el recorregut sencer al voltant de l'estany de Banyoles.

En el marc de la campanya "Cap llar sense aliments" que s'ha iniciat aquest dimecres, els assistents han participat portant aliments a favor del Banc d'Aliments de Girona per afrontar la cronificació de la pobresa alimentària.

Josep Mª Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, ha estat un dels participants a la marxa i ha assegurat que "la nostra entitat té una vocació profundament social i l'impuls d'iniciatives com aquesta, així com el foment del voluntariat, són la nostra manera de contribuir a donar resposta als reptes que demana la societat".