Tallada la variant de Banyoles durant una hora per un accident de trànsit a Porqueres

Una autocaravana s'ha accidentat a l'AP-7 i causa retencions a Viladasens

Senyalització d'un accident de trànsit, foto d'arxiu

Senyalització d'un accident de trànsit, foto d'arxiu / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

La variant de Banyoles està tallada per un accident de trànsit a Porqueres. Han xocat dos cotxes i en principi, no hi hauria ferits.

S'ha produït poc abans de la una de la tarda a la C-66 a l'altura de Porqueres. Arran de l'accident s'han mobilitzat Mossos, Bombers i SEM.

La situació viària s'ha donat per normalitzada cap a les dues de la tarda.

L'altre sinistre viari que està complicant la mobilitat en un dia de pluja intermitent és el que hi ha hagut a Viladasens pels volts d'un quart de dotze del migdia.

En aquest cas s'ha accidentat una autocaravana a l'autopista AP-7. L'accident també s'ha saldat sense ferits, segons el Servei Català de Trànsit. Els dos ocupants han pogut sortir il"lesos de l'accident però l'autocaravana ha quedat al mig de la via i ha provocat que només hi hagi un carril obert al trànsit. Això ha complicat la circulació a l'autopista i s'han registrat retencions de més de 2,5 quilòmetres en sentit nord. Finalment, cap a les dues, s'han reobert tots els carrils i s'ha normalitzat el trànsit en aquesta via.

Aquest matí hi ha hagut també un aparatós accident a Llers, on un camió ha acabat a dins d'una botiga de ceràmica en sortir de via a l'N-II després d'un xoc múltiple. Una dona ha resultat ferida greu arran dels fets, era la conductora d'un dels cotxes.