Els ruixats s’apoderen de Girona després d’un matí de sol a la platja

Les temperatures arriben o superen els 25 graus a municipis costaners com Roses (25 ºC), Torroella de Montgrí (25,2 ºC) o Platja d’Aro (25 ºC).La pluja deixa 24 litres a la capital en poc temps

Platja de Tossa de Mar el 4 de juny de 2023

Platja de Tossa de Mar el 4 de juny de 2023 / Pere Duran

Carla Ventura

El dia d’ahir va estar marcat per un matí generalment assolellat, una tarda de xàfecs a zones més centrals de la província de Girona i uns termòmetres més elevats.

I és que tot i que les temperatures no siguin les esperades per a un mes de juny, aquestes no deixen de pujar; per aquest motiu la gent va aprofitar el diumenge, el sol i la calor per anar a la costa. Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), les temperatures van fregar o superar els 25 graus a municipis com Roses (25,4 °C), Torroella de Montgrí (25,2 °C), Platja d’Aro (25 °C) o Palafrugell (24,8 °C). Pel que fa a ciutats més allunyades de les platges, les xifres dels termòmetres no eren gaire més baixes; a Girona es va arribar als 24,9 °C, a Banyoles als 24,3 °C i a Espolla a 23,8 °C.

Per altra banda, tot i que les temperatures van ser estables durant tot el dia, els ruixats van deixar marca amb gairebé 24 litres d’aigua descarregada sobre Girona a primer hora de la tarda, i 12,7 l a Banyoles. Tampoc es va salvar Roses, on en van caure més de 7 l.

Subscriu-te per seguir llegint