Roben al bar i al magatzem d'un club esportiu de Sant Joan les Fonts i detenen el lladre a Olot

Els Mossos identifiquen l'autor dels dos robatoris gràcies a la col·laboració ciutadana, les càmeres i les indagacions i la Policia d'Olot l'arresta

Agents dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu.

Agents dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. / Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Eva Batlle

Dos robatoris en pocs dies al bar i al magatzem d'un club esportiu de Sant Joan les Fonts han pogut ser resolts.

Els Mossos d'Esquadra van poder identificar el presumpte autor gràcies a la col·laboració ciutadana, les càmeres i les indagacions. Van emetre les ordres de detenció i la Policia Municipal d'Olot l'ha pogut arrestar. Es tracta d'un home de 45 anys, amb antecedents policials, a qui acusen de ser presumpte autor de dos robatoris amb força.

Tot comença quan la matinada de dia 9 de juny els Mossos de la comissaria d'Olot van haver-se de desplaçar fins a un club esportiu de Sant Joan les Fonts cap a les 4 de la matinada perquè s'havia activat l'alarma. Els policies van comprovar que algú havia accedit a l’interior de la zona destinada a bar. Concretament, l’autor havia accedit a l’interior, forçant la porta de la terrassa. En total va robar uns 50 euros de les propines recollides pels treballadors i material d’oficina.

Els responsables del club a més, van denunciar als Mossos que també havien patit un robatori dies abans, entre els dies 6 i 7 de juny, en una altra zona del club esportiu. En aquest cas l’autor havia accedit en el magatzem i havia sostret menjar i begudes per un valor aproximat de 300 euros.

La Unitat d’Investigació d’Olot va poder identificar l'autor d'aquests robatoris gràcies a la col·laboració ciutadana, les imatges de seguretat i les seves indagacions. Arran d'això, els Mossos van emetre dues ordres de detenció per aquests fets i la tarda del dimarts 11 de juny una patrulla de la Policia Municipal d’Olot va detenir l’home.