Anna Torrentà, nova delegada de la Generalitat a Girona

L'alcaldessa d'Ordis substitueix Laia Cañigueral en el càrrec

Anna Torrentà.

Anna Torrentà. / Aniol Resclosa

Redacció

Redacció

La Generalitat ha nomenat aquest dimarts Anna Torrentà, Solés Carabasa, i Adam Tomàs Roiget com a delegats territorials del Govern a Girona, Lleida i les Terres de l'Ebre, respectivament. Torrentà substitueix Laia Cañigueral, elegida diputada al Parlament per ERC.

Anna Torrentà (Ordis, 1972), delegada a Girona, ha estat vinculada al món de la política i assessoria fiscal i des del 2015 és alcaldessa d'Ordis, a més de ser diputada del Parlament de Catalunya durant la passada legislatura.

La nova delegada a Lleida, Solés Carabasa (Tiurana, 1987), és especialitzada en Dret Immobiliari, Gestió Patrimonial i Mediació, i va ser alcaldessa de Ponts (Lleida) del 2020 al 2023, a més de regidora i consellera comarcal.

Per la seva banda, Adam Tomàs Roiget (Amposta, 1972), delegat a les Terres de l'Ebre, ha dedicat la seva carrera professional a la docència i la política i també ha estat regidor a l'Ajuntament d'Amposta des del 2003 i alcalde del municipi des del 2015. Roiget també ha estat director de Serveis Territorials de Benestar i Família a les Terres de l'Ebre (2007 - 2011) i vicepresident tercer de la Diputació de Tarragona.