Més del 60% dels càmpings gironins tenen més de 50 anys

L’Associació de Càmpings premia quatre càmpings gironins per la seva trajectòria

Els càmpings que han rebut els diplomes pel seu 50è aniversari.

Els càmpings que han rebut els diplomes pel seu 50è aniversari. / Associació de Càmpings de Girona

Redacció

Redacció

Més del 60% de càmpings gironins ja tenen més de 50 anys, una fita que l’Associació de Càmpings de Girona va voler reconèixer ahir al càmping Sènia Internacional de Calonge, amb l’entrega dels diplomes i medalles per l’aniversari de quatre càmpings que ja han fet 50 anys d’història. Els càmpings homenatjats són l’Ombra de Llançà; l’Estartit; Las Palmeras de Sant Pere Pescador; i Vell Empordà, de Garriguella. 

L’entrega de reconeixements va anar a càrrec del president de l’Associació, Miquel Gotanegra; l’alcalde de Calonge, Jordi Soler; i el vicepresident segon del Consell Comarcal del Baix Empordà, Raimon Trujillo. L’acte es va fer en el marc de l’assemblea extraordinària de l’Associació.

Durant l’acte es va remarcar el lideratge del sector en la sostenibilitat, i es va recordar diverses inversions per millorar l’eficiència energètica i la gestió de l’aigua. El 2024 han invertit cinc milions d’euros en mesures encaminades a millorar la sostenibilitat.

L’associació també va fer un homenatge a les associacions i fundacions que col·laboren amb la campanya del Càmping Solidari. Càmping Solidari s’organitza per mitjà de Gap Serveis Turístics, amb diferents activitats d’animació en els càmpings. Els diners recaptats es destinen a la Fundació Esclerosi Múltiple; la Fundació Astrid-21; i l’Associació Polseres Candela i es dona per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu. Es va comptar amb la presència del director general de GAP, Albert Oliana, i de representants de les associacions.