Troben un cultiu de marihuana al bosc a Serinyà i sorprenen el vigilant en una tenda de campanya

Els Mossos amb els mitjans aeris van localitzar una parcel·la amb la plantació muntada

Part del cultiu de marihuana desmantellat a Serinyà

Part del cultiu de marihuana desmantellat a Serinyà / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un cultiu de marihuana de 1.100 plantes i n'han detingut el vigilant. Aquest va ser sorprès en una tenda de campanya en el moment de l'operatiu policial. L'arrestat té 29 anys, antecedents policials per fets similars i està acusat de ser presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Tot va començar quan els agents de la comissaria de Banyoles van tenir sospites que en una zona boscosa entre Serinyà i Sant Miquel de Campmajor hi podria haver una plantació de marihuana. A finals del mes de maig, els investigadors dels Mossos van muntar un dispositiu amb mitjans aeris per detectar la presència de possibles cultius a la zona.

Van localitzar un camp d’uns 500 metres quadrats a Serinyà amb un sistema de reg, una tenda de campanya i sacs d’adob, a més d’eines diverses.

El cultiu de marihuana desmatellat a Serinyà

El cultiu de marihuana desmatellat a Serinyà / Mossos

El passat dia 19 de juny, van portar a terme l’operatiu per desmantellar el cultiu. En total van localitzar unes 1.100 plantes de marihuana i van sorprendre un home dins la tenda de campanya que feia funcions de vigilància de la plantació.

Els agents van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues i van intervenir les plantes.