Vídeo | Destrossen la casa del presumpte autor del tiroteig mortal de la Font de la Pólvora

Veïns del barri i familiars dels morts han causat també danys en més pisos i en vehicles de persones properes al pistoler

Vídeo | Destrossen la casa del presumpte autor del tiroteig mortal de la Font de la Pólvora

Redacció

Eva Batlle

Eva Batlle

Veïns del barri i familiars de les víctimes mortals del tiroteig del barri de la Font de la Pólvora han fet destrosses en diversos habitatges que ocupaven el presumpte autor i la seva família.

Un dels casos és el que es pot veure en aquest vídeo, on un grup d’un centenar de veïns ha anat aquest dilluns al matí a una casa del barri de Vila-roja que tenia el presumpte autor en aquesta zona.

Armats amb pals han forçat l'entrada de la casa, hi han entrat i han fet destrosses, com ha avançat la periodista Anna Punsí.

Això mateix s'ha repetit en alguns pisos on vivien familiars del presumpte autor del tiroteig al barri de la Font de la Pólvora. Això ha provocat la fugida dels familiars d'aquest home que busquen els Mossos d'Esquadra, alguns dels quals ja varen marxar la mateixa nit de Sant Joan després dels fets per evitar aquest tipus de represàlies.

A banda dels habitatges també han causat danys en vehicles de la família i del suposat pistoler. El doble crim i aquesta situació tens ha fet intensificar la presència policial a la zona en les últimes hores.