A judici un acusat de fer tocaments a una menor a Camprodon

El processat, que nega els fets, s'enfronta a sis anys de presó

L'acusat, d'esquenes, durant el judici a l'Audiència de Girona.

L'acusat, d'esquenes, durant el judici a l'Audiència de Girona. / Ariadna Sala

Ariadna Sala

Ariadna Sala

L'Audiència de Girona ha jutjat un home acusat de fer tocaments a la filla de la seva exparella a Camprodon. Segons ha indicat la víctima al judici, que ha tingut lloc a la secció tercera, els fets van tenir lloc durant les vacances de Nadal de 2019. El seu germanastre, que viu amb el processat, l'havia convidat a passar uns dies amb ells.

Els fets van tenir lloc el primer dia, mentre tots tres estaven mirant una pel·lícula al sofà. Segons ha descrit la víctima, que llavors tenia 14 anys, l'acusat li va proposar de fer-li un massatge, que va començar pels peus però va acabar a les seves parts íntimes. El germanastre també estava al sofà, però dormia, ha dit. També ha explicat que l'endemà, mentre es canviava de roba al lavabo, el processat va obrir la porta diverses vegades, provocant-li incomoditat. Després d'això va demanar al seu pare que l'anés a buscar.

Va denunciar els fets més d'un any després davant les preguntes de la seva mare sobre la seva negativa a parlar d'aquelles vacances a Camprodon. Segons ha declarat la mare, des d'aquell dia la seva filla ha tingut problemes psicològics. La víctima, però, diu que va treure ferro dels fets i que va denunciar perquè la mare la va convèncer.

Després d'aquests fets hi ha hagut denúncies creuades.

L'acusat ho nega

En canvi, l'acusat assegura que el massatge va limitar-se als peus, i que no va anar més enllà. També ha negat que entrés dins el lavabo, indicant que hi ha llisquet.

El germanastre de la víctima, que també mirava la pel·lícula, ha assegurat que estava despert i que va ser un massatge normal als peus, indicant que va ser ella qui el va demanar.

L'home s'enfronta a sis anys de presó per un delicte d'abusos sexuals a una víctima menor de 16 anys i a pagar una indemnització de 12.000 euros.