15 de novembre de 2007
15.11.2007

L'Ajuntament edita un DVD amb les actuacions de grups musicals de Roses

15.11.2007 | 01:00

L´Àrea de Joventut de l´Ajuntament de Roses ha editat un DVD amb les actuacions musicals d´un total de nou formacions rosinques. Avui la Sala d´Actes acollirà la presentació i entrega d´aquest material, amb el qual es vol oferir als grups una eina promocional per donar a conèixer les seves creacions.
El DVD es va enregistrar durant la realització del concert celebrat a la plaça Frederic Rahola el passat 11 de setembre, en el qual participaren els grups Carwill, Ripper, Boc Guru, 40 grados, Aurània, Àngels Ortiz i Carles Garcia, Rusó, Romanyach i Olvido.
Per avui està prevista la presentació i lliurament d´aquest DVD a tots els grups participants. La finalitat és que les formacions disposin d´un suport de difusió que puguin emprar per donar-se a conèixer i per a la seva promoció, han explicat des de l´Ajuntament.
Creació d´una entitat
Paral·lelament a les actuacions de suport realitzades des de l´Àrea de Joventut (edició DVD, Concert 11 de setembre, Concert de Halloween, instal·lació d´un buc d´assaig al CAR,...), en el moment actual s´està constituint al municipi una entitat anomenada So Roses.
L´associació, integrada pels grups de música locals, té com a finalitat convertir-se en plataforma i altaveu d´aquestes formacions que són del municipi, per tal de vehicular i incentivar diferents accions i activitats que donin a conèixer les seves trajectòries i creacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook