El Periódico de Catalunya, societat pertanyent al grup Prensa Ibèrica, ha nomenat Albert Sáez director d'El Periódico. El periodista barceloní, que actualment lidera el desenvolupament digital del diari català, substitueix al capdavant de la capçalera a Anna Cristeto, que deixa el càrrec després d'haver realitzat una important labor en l'etapa de transició després de la compra del Grup Zeta per Prensa Ibèrica. Cristeto seguirà vinculada al grup Prensa Ibèrica dins de la Direcció General de Continguts.

Albert Sáez assumeix la direcció d'El Periódico, diari de referència a Catalunya, i del mateix grup editorial que Diari de Girona, amb el repte d'accelerar l'estratègia de digitalització en el nou context després de la crisi del coronavirus, impulsar el procés d'integració de les seves redaccions, aprofundir en la transformació digital i intensificar el seu caràcter multimèdia, garantint la qualitat i el rigor que caracteritza a aquesta capçalera en els seus diferents suports.

Albert Sáez és membre del Comitè Editorial d'El Periódico de Catalunya i es va incorporar a la capçalera com a director adjunt el març de 2010, després d'exercir durant dos anys com a president del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Abans va ser director adjunt del diari Avui des de 1998 fins el 2006.

És doctor en periodisme i ha estat professor i vicedegà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramón Llull.