La inauguració, el passat dijous 16 de setembre, de la nova obertura del gegant danès JYSK a Empuriabrava, respon a les expectatives que suscitava a la regió, a on compta ja amb diversos establiments. Abans que obrissin les portes, a les 10h del matí, ja s'havia format una cua de clients disposats a entrar, malgrat el temporal de pluja. Durant tot el dia es van anar succeint per pagar a les dues caixes amb què compta la botiga. «Podem estar més que satisfets amb la bona acollida que està tenint JYSK a Empuriabrava», manifestaven algunes fonts de la companyia.

Amb motiu de l'obertura i fins al 22 de setembre, va haver-hi ofertes especials, amb descomptes de fins al 75% on, entre altres, destaca l'ampli catàleg d'articles en les categories de descans (matalassos, roba de llit, coixins, etc.). A més a més, el mateix dia de l'obertura, els clients que compraven podien adquirir un obsequi (un regal assegurat o targetes regal de 5, 10 i 20 euros). 

Accés a la nova botiga JYSK

La ubicació estratègica de JYSK a Empuriabrava s'apropa a un nombre important de clients i compta amb una àmplia àrea de pàrquing. La botiga obre de 10h a 21h de forma ininterrompuda i de dilluns a dissabte. 

El nou establiment de JYSK a Empuriabrava suposa una empenta més de l'ambiciós objectiu d'obrir 26 botigues anuals al país, fruit de l'important procés d'expansió en què es troba. 

Tal com detalla la Pilar Almarza, District Manager de JYSK, «estem segurs que aconseguirem atraure el màxim nombre de clients amb les grans ofertes que tenim».

En conjunt, el procés d'expansió es tracta d'un gran repte empresarial amb què la firma JYSK portarà a terme una inversió de més de 100 milions d'euros per aconseguir oferir la millor proposta en llar i descans als seus clients.