Des de ja abans que obrissin a les 10 del matí, es veien llargues cues que, més tard en botiga, tampoc van cessar en cap moment. I és que perquè aquesta reobertura hagi estat tot un èxit, compten amb importants descomptes de fins a un 75% en molts articles, fins dimecres que ve 20 de novembre de 2022.

Alguns dels productes que més acceptació estan tenint fins al moment, són la taula de menjador JEGERUP perquè estalviïs un 59% respecte al seu preu habitual. Un altre imprescindible és la cadira de menjador TINGLEV amb un 67%, les tovalloles TORSBY amb un 70%, el matalàs d'escuma GOLD F30 o el coixí VOSS amb un 70%.

I és que aquesta botiga suposa ja tot un èxit. “L'acolliment dels clients està sent increïble i, a més, tenim la sort de comptar amb un equip sí mateix. Ens sentim molt feliços i motivats de veure com el canvi a les nostres botigues 3.0 ja remodelades, ha agradat també als nostres clients”, comenta la District Manager de JYSK, Pilar Almarza.

La reobertura compta amb 12 empleats directes i, fins al moment, la companyia danesa ha aconseguit generar més de 1000 llocs de treball, la qual cosa la converteix en un referent empresarial en plena expansió i en un gran ocupador en creixement. A més, el seu pròxim i ambiciós objectiu és tenir obertes un dia 300 botigues a Espanya.

En aquest punt de venda, com en cadascun d'ells, es respira una estètica danesa i una marcada línia nòrdica concorde a les tendències. Si alguna cosa té clar JYSK és que no vol perdre la seva essència escandinava, alhora que ofereix preus altament competitius.

A més dels seus gairebé 3.000 punts de venda a tot el món, els clients poden adquirir els seus productes a través de la seva botiga en línia a Jysk.es.