· GENER

Quatre gironins moren en un accident de trànsit al Brasil

Quatre gironins -dues dones i dos homes- van morir ahir en un accident de trànsit al Brasil. El sinistre es va produir quan el vehicle amb què circulaven estava fent una maniobra d'avançament i, tot d'una, van xocar frontalment amb un camió que viatjava en sentit contrari. Els quatre gironins van morir en el moment del sinistre mentre que el camioner va resultar ferit lleu.

· Llegeix la notícia sencera

Un home de 38 anys mor atropellat per un turisme a Girona

Un home de 38 anys ha mort atropellat aquest divendres al migdia per un turisme a l'Avinguda França de Girona. El regidor de Seguretat i Via Pública, Joan Alcalà, ha explicat que, segons els testimonis, la víctima, Víctor S.G. i veí de Girona, ha creuat en diagonal i en vermell per fora del pas de vianants.

· Llegeix la notícia sencera

· FEBRER

El creador de Facebook, a Girona

Els vianants que passejaven ahir al migdia pels voltants de Sant Fèlix de Girona s'havien de fregar els ulls dues vegades per comprovar que la vista no els enganyava: Mark Zuckerberg, l'home de moda, estrella del Mobile World Congress, creador de Facebook i flamant comprador de WhatsApp per 13.800 milions d'euros, estava prenent uns nachos i uns nuggets a la terrassa del bar River acompanyat de la seva dona, Priscilla Chan.

· Llegeix la notícia sencera

Mor la regidora del PPC a Girona Cuca Mascort

La periodista i regidora del PPC a l'Ajuntament de Girona, Cuca Mascort, ha mort aquest diumenge a causa d'un càncer. Amb 56 anys, Mascort havia treballat a diversos mitjans -entre ells 'El País', Antena 3, 'ABC' o Europa Press- i des del 2001 era la directora de la revista Top Girona, que ella mateixa havia fundat.

· Llegeix la notícia sencera

· MARÇ

Els Bombers continuen treballant per acabar d´estabilitzar el perímetre de l´incendi

La majoria de desallotjats per l'incendi del Baix Empordà podran passar la nit a casa. Tot i que el foc continua descontrolat, els Bombers han aixecat la mesura a gran part de les urbanitzacions de Calonge, Vall-llobrega i Palamós.

· Llegeix la notícia sencera

Banyoles és el municipi català amb més qualitat de vida

Banyoles és el municipi català on es viu millor. Així ho afirma l'estudi 'Quality of life ranking of Spanish municipalities' ('Rànquing de qualitat de vida dels municipis espanyols'), realitzat per investigadors de la Universitat d'Oviedo i publicat a la 'Revista d'Economia Aplicada'.

· Llegeix la notícia sencera

· ABRIL

Un vídeo eròtic de dues menors alarma la comunitat educativa

Un vídeo on es mostra un ball eròtic i lèsbic de dues estudiants de secundària de Girona de 14 i 16 anys, gravat per elles mateixes i difós a través de Whatsapp, ha fet saltar les alarmes de la comunitat educativa de la ciutat.

· Llegeix la notícia sencera

Un cotxe s´encasta contra una pastisseria al passeig de Palamós

Els propietaris de la pastisseria Can Joan de Palamós s'han endut un bon ensurt aquesta matinada després que un cotxe perdés el control i acabés encastat a l'interior de la seva botiga situada al Passeig del Mar del municipi empordanès.

· Llegeix la notícia sencera

· MAIG

Adéu-siau

Conscient de la gravetat de la malaltia i de la imminència de la seva mort, Jordi Vilamitjana va dedicar les últimes setmanes a organitzar tot de detalls relacionats amb aquest darrer moment.

· Llegeix la notícia sencera

L´empresa gironina Comercial Elèctrica tanca i deixa 80 treballadors al carrer

L'empresa gironina Comercial Elèctrica tanca i deixa uns 80 treballadors al carrer, segons ha pogut saber l'ACN. La direcció ja ha presentat un ERO d'extinció per a tota la plantilla i ara les parts negocien.

· Llegeix la notícia sencera

· JUNY

Darnius aprova una festa que esdevé una «rave» de tres dies

Un festival anunciat com 70 hores culturals, Inertia, i autoritzat per l'Ajuntament de Darnius al pantà de Boadella, a la zona coneguda com la platja de Darnius s'ha acabat convertint en una "rave" de tres dies amb música i festa pràcticament sense descans.

· Llegeix la notícia sencera

La festa (im)possible de l´anunci d´Estrella

El nou anunci d'Estrella Damm ja ha arribat. Seguint l'èxit del primer espot l'any 2009, la història té lloc en una cala del mediterrani i se centra en dos germans que munten una gran festa en un tres i no res envoltats d'amics i sense gaire pressupost.

· Llegeix la notícia sencera

· JULIOL

La processó de la Verge del Carme acaba amb polèmica a Llançà

La Costa Brava va celebrar ahir la festa de la Verge del Carme, patrona dels pescadors, amb diferents processons marineres i actes tradicionals. A Llançà, la Mare de Déu del Carme va desfilar pels carrers de la localitat acompanyada de la cobla dels Rossinyolets.

· Llegeix la notícia sencera

Santi Vila es casa a Peralada

El conseller de Territori, Santi Vila, de 41 anys es va casar ahir al Castell de Peralada amb el xef italobrasiler Rafael Vertamatti de 32 anys amb qui manté una relació sentimental des de fa uns deu anys.

· Llegeix la notícia sencera

· AGOST

El iot que ha llogat Bill Gates, a s´Agaró

Els banyistes de la Platja de sa Conca, a s'Agaró, van ser testimonis ahir al migdia de l'arribada del tercer vaixell més car del món (i el novè més gran) al litoral de la Costa Brava.

· Llegeix la notícia sencera

Els bars critiquen la «competència deslleial» que crea el Vol de Girona

Mentre el Vol Espai Gastronòmic continua penjat sobre l'Onyar, la paciència d'una part dels bars i restaurants de la ciutat ho fa des d'un fil. Segons el secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas, que es pronuncia com a portaveu de l'Associació d'Hostaleria, Restauració i Locals d'Oci i de l'Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell, "la normativa municipal provoca una competència deslleial" a favor del nou restaurant.

· Llegeix la notícia sencera

· SETEMBRE

Les pluges d´ahir causen nombroses incidències a les comarques gironines

Les pluges que van descarregar amb molta intensitat en poques hores a la tarda i vespre d´ahir diumenge, sobretot a les comarques gironines, a hores d´ara han perdut intensitat.

· Llegeix la notícia sencera

Mor un jove de Palafrugell en ser atropellat a la C-31

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per trobar el conductor que ha atropellat mortalment un home de 33 anys, veí de Palafrugell, aquest diumenge al matí i s'ha donat a la fuga. Els fets s'han produït a les 06.48 hores al quilòmetre 330 de la C-31, dins el terme municipal de Mont-ras (Baix Empordà).

· Llegeix la notícia sencera

· OCTUBRE

Magatzems Vall tancarà després de 52 anys d´activitat a Platja d´Aro

Magatzems Vall tancarà les portes definitivament a principis de 2015. S´acaba així amb 52 anys d´activitat d´un dels principals dinamitzadors del comerç de Platja d´Aro. A l´edifici, de prop de 2.500 metres quadrats, s´hi instal·larà una macrobotiga de la cadena de moda Mango.

· Llegeix la notícia sencera

T´ha tocat fer de jurat?

L´Oficina del Jurat de l´Audiència de Girona ha fet públiques les llistes dels més de 2.000 gironins a ser jurat popular durant el període 2015-2016.

· Llegeix la notícia sencera

· NOVEMBRE

Surt de presó en pagar els 40.000 € el conductor que va matar un motorista

Lluís Busquets Ferrés, el conductor que va envestir dijous al matí un jove motorista de Girona -que va morir a l'acte- ja es troba fora del centre penitenciari del Puig de les Basses de Figueres.

· Llegeix la notícia sencera

Entrevista-xat amb la gironina Montse Roura

La model de Sant Gregori Montse Roura ha protagonitzat una de les portades d´Interviú més esperades i polèmiques dels últims temps.

· Llegeix la notícia sencera

· DESEMBRE

Dos detinguts en relació amb els dos morts a trets a dins d´una furgoneta a Bordils

Nou crim a les comarques gironines. Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort a trets de dos homes, els cadàvers dels quals han aparegut a l'interior d'una furgoneta a Bordils (Gironès). Totes dues víctimes havien rebut impactes de bala.

· Llegeix la notícia sencera

Acord per l´àrea comercial de Sarrià, Girona, Salt, Fornells i Vilablareix

Els ajuntaments de Fornells de la Selva, Girona, Salt, Sarrià de Ter i Vilablareix subscriuran aquest divendres l'acord-protocol de creació de l'àrea metropolitana estratègica del Gironès.

· Llegeix la notícia sencera