L´edició digital de Diari de Girona va superar el mes de juny el milió de visites i es va situar com al vuitè diari digital en català més llegit. Segons les dades auditades per d´OJD Interactiva, Diaridegirona.cat va registrar 435.373 usuaris únics al juny, un 14,8% més que el mes anterior, el creixement més important de lectors del top 20 de mitjans catalans. Cada usuari únic s´està, de mitjana, 14 minuts a la nostra web, el que ens situa com el segon digital català amb la permanència mitjana més llarga.

Les notícies relacionades amb el Girona FC, la informació de comarques gironines i les relacionades amb el rodatge de Joc de Trons van situtar-se entre les més llegides del mes de juny, mes en el qual Diaridegirona.cat també va batre el seu rècord de reproduccions de vídeo.

Les dades consoliden Diari de Girona com el digital de referència a les comarques gironines i com el primer de Catalunya especilitzat en informació d´una província concreta. Un mitjà que vol ser referent per als lectors de Girona, així com per als gironins que hi ha arreu del món i d´aquells que volen conèixer l´actualitat gironina. El mes passat, Diaridegirona.cat va rebre visites de 170 països de tot el món. Tot i que els lectors catalans i de la resta de l´Estat són majoria, vam rebre més de 6.000 visites d´usuaris únics de França, prop de 5.500 d´Alemanya, gairebé 5.400 del Regne Unit i prop de 5.000 dels Estats Units.

El líder dels diaris digitals en català és Nació Digital amb 2.265.072 usuaris únics. Per darrere, hi ha el diari Ara, amb 2.064.783 navegants únic, seguit de VilaWeb, que registra 1.403.996 usuaris únics, el El Punt Avui, amb 990.198 navegadors únics, i Directe.cat, amb 621.612. Tots els digitals del Top 5 registren descensos de lectors digitals, essent el d´El Punt Avui (-15,26%) el més important.