04 de maig de 2018
04.05.2018

Defuncions a les comarques de Girona

Necrològiques i esqueles del dia als principals municipis de la província de Girona

04.05.2018 | 13:22

BANYOLES
CONXITA PUIGDEVALL ALEGRÍ
Ha mort als 92 anys. Era vídua de Lluís Prat Casas i tenia dos fills. Residia a Banyoles. Se celebrarà una cerimònia avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

DIEGO TORRES SÁNCHEZ
Ha mort als 72 anys. Era casat amb Tránsito Vázquez Naranjo i tenia cinc fills. Residia a Banyoles. L´enterrament se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a l´església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BLANES
BLANCANIEVES RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ
Ha mort als 74 anys. Era casada amb Quintín Nuñez Márquez i tenia dos fills. Residia a Blanes. L´enterrament serà avui divendres, a 2/4 d´11 del matí, a l´església de la Sagrada Família de Blanes.

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA
PROVIDÈNCIA CAROLA VILA
Ha mort als 81 anys, natural de Vilallonga de Ter. Era casada amb Agustí ­Ayats Soler i tenia una filla. Residia a Castellfollit de la Roca. L´enterrament se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a l´església parroquial del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

L´ESCALA
MARGARITA SUREDA CASADEVALL

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Francisco Masjuan Ros. Residia a l´Escala. 
L´enterrament se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l´església parroquial de Sant Pere de l´Escala.

LES OLIVES
MARC CASTAÑÉ BRUNSÓ

Ha mort als 30 anys. Era solter. Residia a les Olives. Se celebrarà una cerimònia avui divendres, a 2/4 d´1 del migdia, al pavelló municipal de les Olives de Garrigoles.

PALAFRUGELL
JOSEP CAMPS LLERAS

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Montserrat Casademont Silvestre. Residia a Palafrugell. 
Se celebrarà una cerimònia avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

SANT FELIU DE GUÍXOLS
FINA OVEJERO MARTÍNEZ

Ha mort als 87 anys, natural de Cartagena, Múrcia. Era vídua de Ramon Gruartmoner Illa i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. Se celebrarà una cerimònia religiosa avui divendres, a les 12 del migdia, a l´oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT FELIU DE PALLEROLS
CARME PUJOL FEIXAS

Ha mort als 88 anys, natural de Sant Feliu de Pallerols, on residia. Era vídua de Joan Busquets Busquets i tenia dos fills. L´enterrament serà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a l´església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

SANTA COLOMA DE FARNERS
MARIBEL CASTRO MARRUPE

«Can Merla»
Ha mort als 59 anys. Era casada amb Joan Vilagran Viñas i tenia dos fills. Residia a Santa Coloma de Farners. L´enterrament se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook