Avui fa un any de la mort de la tonadillera Rocío Jurado, que va sucumbir als 61 anys al càncer de pàncrees que patia des de 2004. Per aquest motiu, les televisions recordaran la seva mort als seus programes habituals o en especials.

Antena 3 ofereix una edició especial d´En Antena, que dedicarà gran part del seu temps a recordar la cantant amb el testimoni de Máximo Valverde, gran amic seu. A Tele5, El programa de Ana Rosa farà una connexió en directe amb la localitat gaditana de Chipiona, d'on era Rocío Jurado, des d´on Miguel Ángel Nicolás transmetrà com s'està vivint allà aquest trist aniversari. A LaSexta, Sé lo que hicisteis... farà alguna ressenya sobre Rocío Jurado, però no la resta de programes. Des de Cuatro, Concha García-Campoy i Gonzalo Miró també recordaran la tonadillera a Las mañanas de Cuatro.

TVE-1 serà una de cadenes que més temps dedicarà a recordar Rocío Jurado encara que esperarà fins demà a la nit (22.15h), quan emetrà Rocío... Siempre, el programa especial realitzat per a TVE per Rocío Jurado el Nadal de 2006, que va suposar el seu comiat dels escenaris, actualitzat amb el record dels artistes que van compartir amb ella la seva última actuació.