Assistir a una funció dels Pastorets és una de les maneres més típiques de passar una tarda de les festes de Nadal a casa nostra. T'oferim algunes de les propostes que pots veure a les comarques gironines.

AMER El divendres 25, el disabte 26 i el diumenge 27, a les 6 de la tarda, al Casal Parroquial, representació d´Els Pastorets.

ANGLÈS El 25 de desembre, a les 7 de la tarda, i el 3 de gener, a les 6 de la tarda, a la Sala Polivalent «Antiga Fàbrica Burés», representació dels Pastorets.

BANYOLES Els dies 26 i 27 de desembre, 2, 3 i 6 de gener, a les 6 de la tarda, al Teatre Municipal de Banyoles, representació d´Els Pastorets de Banyoles. Espectacle coproduït per Ajuntament de Banyoles i Cor de Teatre amb la participació de diverses generacions d´actors i actrius del teatre banyolí.

BESCANÓ El dia 25 de desembre, a partir de les 7 de la tarda i el 2 de gener, a partir de les 6 de la tarda, al Teatre de Bescanó, representació del «Conte de Nadal» de Charles Dickens, a càrrec de la companyia Alba Nova de Bescanó.

CAMPRODON El dia 25 de desembre, a les 7 de la tarda al Casal Camprodoní, representació dels Pastorets.

CELRÀ Els dies 27 (a les 12 i a les 18h) i 3 de gener (a les 18h) a l´Ateneu de Celrà, representació de l´obra Els Pastorets de Celrà.

FIGUERES Els dies 26 i 27 de desembre i diumenge 3 de gener, a les 6 de la tarda al teatre municipal El Jardí de Figueres, representació d´«El primer nadal dels pastors, de mossèn Rossend Fortunet».

GIRONA Els dies 3 i 10 de gener, a les 11 del matí al centre cívic del barri de Sant Narcís representació dels Pastorets a càrrec de Fa com 9.

GIRONA Els dies 25, 26, 27 i 29 de desembre, l´1, 2 i 3 de gener, a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Municipal de Girona representació a càrrec del Grup Proscenium.

LA BISBAL D´EMPORDÀ El diumenge 27 de desembre, el diumenge 3 de gener i el dimecres 6 de gener, representació dels Pastorets, a les 6 de la tarda al Mundial.

LLAGOSTERA Es dies 27 de desembre i 3 de gener, a les 6 de la tarda al Casal Parroquial, representació d´Els Pastorets, a càrrec de la companyia del Casal Parroquial Llagosterenc.

LLORET DE MAR Els dies 20, 26 i 27 de desembre, i el 3 de gener a 2/4 de 7 de la tarda al Casal de l´Obrera, representació dels Pastorets.

OLOT Els dies 26 i 27 de desembre, a les 7 de la tarda al teatre de l´Orfeó Popular Olotí, representació d´Els Pastorets d´Olot..

PALAMÓS Els dies 28, 29 i 30 de desembre, a 2/4 de 9 del vespre a La Gorga, «Els Pastorets dels Showboys»..

PORQUERES El 25 i el 26 de desembre, a les 9 de la nit i a les 7 de la tarda respectivament, representació de la tradicional obra Els Pastorets al Centre Cívic de Porqueres.

RIPOLL Els dies 25 i 26 de desembre a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Comtal, Els Pastorets.

RIUDELLOTS DE LA SELVA El diumenge 27 de desembre, a 2/4 de 6 de la tarda a la Sala d´Actes, «Els Pastorets de Riudellots de la Selva Betlem any zero».

ROSES Els dies 26 de desembre i 3 de gener, a 2/4 de 7 de la tarda al Teatre Municipal de Roses, representació de l´obra «Els Pastorets», a càrrec del Grup de Teatre.

SALT Els dies 25 (19h), 26 (21h) i 27 (19h) al Teatre de Salt, representació d´Els Pastorets de Salt. Més de 30 actors han sumat esforços per escenificar Roser d'hivern, els pastorets de Salvador Sunyer i Aimeric. A càrrec de Safareig Teatre i la Coral Tribana.

SANT JULIÀ DE RAMIS El 26, a les 9 de la nit i el al Centre Cívic, representació d´Els Pastorets de Sant Julià.

SARRIÀ DE TER El dia 26 de desembre a les 9 de la nit, el 27 a les 6 de la tarda i el 3 de gener a les 6 de la tarda al Centre Cultural Parroquial Mn. Domingo Casanellas, representació d´Els Pastorets.

VIDRERES Els dies 20 i 26 de desembre, a les 6 de la tarda al Teatre Casino La Unió de Vidreres, representació d´Els Pastorets, «L´estrella de Nadal», de Josep C. Tàpias i Rafael Anglada, a càrrec del Grup Teatreal Vidrerenc.