03 de novembre de 2008
03.11.2008
cinquè aniversari

L'Institut Ramon Muntaner organitza una jornada per fer balanç dels seus primers cinc anys de funcionament

03.11.2008 | 13:46

L'Institut Ramon Muntaner organitza aquest dissabte, 8 de novembre, la primera Jornada dedicada a la institució, amb la qual els organitzadors pretenen fer balanç dels primers cinc anys de funcionament així com la presentació de projectes de diferents temàtiques i àmbits territorials.

Els actes, que tindran lloc a la seu de l'Institut a partir de les deu del matí al Casal Municipal de Móra la Nova, estan oberts a tots els centres d'estudis, investigadors i públic en general. Els organitzadors confien en donar continuïtat a les jornades amb periodicitat anual.

En el marc de la celebració del cinquè aniversari de la institució, i amb l'objectiu de fer balanç d'aquests primers anys en funcionament, la jornada vol esdevenir, segons els organitzadors, 'un lloc de difusió dels projectes que han rebut suport de l'Institut a través de les diferents convocatòries d'ajuts, una oportunitat per a l'intercanvi d'opinions i experiències i un espai de debat que permeti fer una diagnosi del funcionament i interessos del conjunt dels centres'.

La jornada aspira també a 'mostrar la ingent i rigorosa producció dels centres i instituts d'estudis dels territoris de parla catalana, les temàtiques tractades, la diversitat de formats, el caràcter innovador de les seves propostes, la preocupació per la difusió i per arribar a la societat'. A més, l'organització farà un balanç de l'activitat de l'Institut Ramon Muntaner en aquests cinc anys i presentaran ntarà una representació de projectes de diferents temàtiques i àmbits territorials.

L'Institut Ramon Muntaner té com a objectius principals 'el suport a la recerca i a la difusió de l'activitat dels centres d'estudis i instituts d'estudis locals i comarcals' mitjançant diferents línies d'actuació: convocatòries d'ajuts que responen a les necessitats del col?lectiu, projectes d'interès comú per al conjunt dels centres d'estudis, l'estímul de polítiques de col?laboració d'aquests centres amb les administracions i d'altres centres de cultura i recerca i fer visible la ingent tasca de dinamització cultural que realitzen per tal de crear sinergies entre els propis centres i entre els centres i la resta de la societat civil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema