Encara que la notícia es farà oficial el pròxim dia 20 de novembre algunes informacions ja han avançat que El Celler de Can Roca de Girona mantindrà les seves dues estrelles Michelin i que el cuiner barceloní Sergi Arola s'emportarà dues estrelles. El Celler de Can Roca destaca per les tècniques que caracteritzen la seva aportació culinària, basada en gran part a rescatar les aromes dels aliments en ser cuinats. "Són les aromes que són presents en qualsevol cuina, que a través d'una tècnica de destil·lació aconseguim captar i convertir en una salsa", va explicar el cuiner gironí. Roca també va subratllar la gran presència de l'aroma en els seus plats i d'altra banda va valorar la importància de la micologia. "La nostra cuina és molt senzilla, està basada a la cuina tradicional catalana amb una certa personalització a través d'un treball conjunt" afirmava l'any passat en una entrevista al Diari de Girona.

Enguany no se sap si rebrà una tercera estrella tal com s'esperava però tot apunta que manté les dues estrelles Michelin que van atorgar-li.

Per altra banda, el cuiner barceloní Sergi Arola, que va abandonar L'Agulla, restaurant que va fundar i on ja exhibia les dues condecoracions michelíniques, va inaugurar al febrerSergi Arola Gastro al carrer de Zurbano de Madrid. En el trasllat es va deixar les estrelles que, segons les normes de Michelin, corresponen a l'establiment i no al xef. Un dels assumptes per resoldre és saber si Àngel Palacios, que es va quedar al front, conservarà les dues estrelles.